(Tidsinställt)

Påväg in i Danmarks hamn!
Vi gick aldrig av båten i Danmark eftersom det mesta i Fredrikshamn fortfarande är stängt nu, och eftersom vi vände om och åkte hemåt igen efter ca 40 min :)

På tillbakavägen handlade i vi taxfreen, spelade på dom enarmade banditerna, satt uppe på däck och chillade, och nere i baren :) Vid det laget var vi lite trötta så en kaffedrink passade ju perfekt! :D


7 kommentarer

Sandra

31 May 2012 17:59

Du har så himla fint hår!Din blogg ger mig energi och inspirerar mig för du är stark och positiv trots din värk. Jag är själv ung och sjukskriven. Har Kroniskt Trötthetssyndrom med muskelvärk och ledvärk. Tack för en bra blogg!

Jenny

31 May 2012 19:26

lät trevligt, så god den såg ut förresten

GABBY

31 May 2012 21:00

Gud vad fint hår du har!

Anette Karlsson Hjelm

31 May 2012 23:44

Fina, fina Johanna!

Du e så väldans vacker med det underbart långa härliga håret.Men så e du ju också mamma Ingelas dotter:)Hoppas att du har det bra och tar hand om dig.Må bäst vackra Johanna! Tusen kramar till dig från mig:) Hälsa den goa lillsyrran o släng till mamma Ingela plingela en kram också .Anette även kallad tette:)

Johanna

01 Jun 2012 00:12

Sv: Sandra - Tack! Och tack för din underbara kommentar om bloggen! Det är sånna som du som får mig att vilja fortsätta, och sånna här kommentarer ger mig en otrolig energi ska du veta! Så tack! :D Hoppas det går bra med din sjukdom, vill du prata mer "privat" får du gärna maila mig! Johanna.westerberg@hotmail.com. Massor med kramar till dig! /JohannaTette - Tack så mycket! :D Jag håller allt koll på dig på fejjan också! ;D Ha det bäst och hälsa familjen! Klart jag ska! Puss och kram! <3

Ville Niskanen

01 Jun 2012 00:16

Kul! Vill också till Danmark nångång :)

Elin Andersson

01 Jun 2012 12:06

Jättefin bild på dig!

Kommentera

Publiceras ej