Nu sitter jag, Sara och Emelie på våran balkong och dricker vin! Mmmhm ^^ Vi orkar inte grilla idag, så det blir nog något enklare.. Typ pizza eller nått.. x) Vi kanske ska iväg sen och träffa lite folk. Får se vad som händer :)

Emelie och jag var ju på gymmet också! Dagens träning:

15 min snabb promenad, varav 5 min i kraftig lutning
15 min joggning
Triceps
Biceps
Axlar x2

Sen åkte vi hem och duschade och så kom Sara över. Med kanelbullar. DAMN! :D
Puh.. Tungt.. Men det har gått bra. Man ser dock på allt med nya ögon, när man vet att man kommer förlora det. Alla små vardagliga saker man inte såg eller uppskattade innan.. Ååååh! Blir så ledsen när jag tänker på det :(

Nu sitter jag iallafall på hållplatsen och väntar på Emelie, vi ska åka till gymmet och köra ett snabbpass :) Sen får vi se vad som händer. Det pratades om grillning eller liknande, det är ju ändå Valborg och ledigt imorgon liksom! :D

Såhär såg jag ut i lördags när vi gick på bio, va ju tvungen att få med tatueringen! ;D

Är tillbaka på jobbet idag, har bestämt mig för att jobba fram till 15 maj - då min provanställning går ut. Vill inte att mina kollegor ska behöva bli lidande för detta också.. Det räcker med det som redan är.

Det känns väldigt jobbigt att vara här, är oerhört bitter idag.. Men ska försöka rycka upp mig, ingen vinner på negativitet, men det är svårt att hålla humöret uppe i denna situation..

Var trött imorse också, men hann i tid ändå..

Nu vet jag inte vad jag ska skriva mer.. Känner mig bara tom idag..