Känner mig otroligt oinspirerad att skriva nått här just nu.. Så dokumenterar bara min promenad, tar en cigg, och går sedan och lägger mig en stund igen. Hoppas att vakna upp senare och känna att livet är lite lättare då kanske.1 kommentarer

Madeleine

21 Jan 2014 15:25

Hej.
Madeleine heter jag o jag har läser din blogg o tycker att det är bra.
Min fråga till dig är om du vill testa fitline?
Jag började dricka fitline ett kosttillskott för 5 månader sedan för att då bara testa för att jag tyckte att jag mådde bra, men jag har verkligen fått mera energi i livet o speciellt till mina två barn på 3 år resp 7 månader, gladare och allmänt nöjd med livet. =)
Härlig känsla!!
Jag har artros i båda mina händer som tack vare fiteline märker jag knappt av numer.
Min "dagligavärk" är borta och det känns som att jag fått tillbaka mitt liv igen o kan använda mina händer som redskap utan all denna värk.

Fitline består bara av naturliga produkter, hjälper kroppen att få näring o vitaminer transporterat till cellerna.
Fitline säljs inte i ngn affär utan mellan person till person då företaget ej lägger pengar på reklam utan på oss som använder det. Det kostar 849 kr/mån man köper tre månader i taget men betalar dock varje månad detta är ju för att man inte ska behöva springa o hämta upp paket stup i ett.
Det är öppet köp i 30 dagar, så du kan ju alltid testa på att må bra och ha massor av energi här i livet ;) Jag tror att fitline kan hjälpa dig med din värk och trötthet!
Hör gärna av dig om du har frågor eller funderingar!
Hoppas att vi hörs!
/Madeleine

Kommentera

Publiceras ej