Tjoho!

Vi har vart och tränat! Det var så fint väder idag så det kändes ovärt att gå in på gymmet, men samtidigt kände jag att min kropp behövde lite styrketräning (hjälper mot smärtan).. Så vi gjorde en kombo! :D Sprang till gymmet ca 3 km, in å körde styrka och promenerade hem :) Det gick bra, men fan va ont jag får i mina fötter av att springa.. I höstas när vi sprang ute hela tiden blev det lite bättre efter ett tag, man springer ju annorlunda ute än inne på löpbandet.. Så tror (och hoppas) att fötterna "vänjer" sig och att det slutar göra så cpont efter ett tag när jag sprungit ute lite mer.

Nu har vi precis käkat, blev köttfärsås idag igen ;), och ska strax hoppa in i duschen.. Sen blir det nog soffan/sängen med min nya bok! Är taggad som fan att börja läsa den och förflyttas in i The World of Rock n Roll igen! ;D

Hörs imån <3 Puss!

Såhär såg jag ut på jobbet idag, håret i en stor puffig knut och med mina nya örhängen :)

Det här är jag och Adde i ett nötskal! Haha!

Vi går alltid runt hemma och svär över saker som vi inte gillar, typ idiotiska människor, västtrafik och olika puckobeslut politikerna tar i samhället.. You get the point! ;D Vi är som ett par sura gamlingar x) Och vi älskar varandra för att vi kan grymta våra bittra åsikter till varandra utan att det tas på alldeles för stort allvar eller blir någon hetsig diskussion.. Skönt att bara få vara en surkärrning ibland, och fortfarande veta att man är älskad!

Äntligen!

Igår kom smset att jag hade paket att hämta ut, wohoo! :D
Beställde den 17 feb så leveransen var inte jättesnabb men helt okej ändå, för oss vanliga dödliga ;) Nu längtar jag efter att börja läsa! Får se om jag hinner ikväll, ska till gymmet, eller om jag får hålla mig någon dag till :P Har en tendens att inte kunna lägga ifrån mig boken när jag väl börjar läsa och måste ju tänka på att somna i tid!

För er som har missat är detta en bok av Steven Tyler från Aerosmith, och boken heter Does the Noise in my Head bother You?

<3