Hej hej hallå!
 
Vilodag idag också, behövde det..
 
Just nu sitter jag på soffan med Amanda och Emelie och kikar på massa Criminal Minds. Så spännande! Emelie drar med jämna mellanrum efter andan så fort det blir spännande (jag asgarvar åt henne varje gång) och Amanda klättrar runt som en liten apa i soffan för att hitta den absolut bekvämaste ställningen, hihi! Söta kompisar man har ^^ Nu saknas bara Sara så är det ökända husvagnsgänget komplett! ;)
 
Ville bara kika in här en snabbis och säga hej och att jag lever ;) Och att jag har lite roliga nyheter som jag kommer att avslöja imorgon! :D
 
Detta gäller en spännande ändring i min livsstil som jag har bestämt sen en månad tillbaka, ser väldigt mycket fram emot att få se hur det kommer att gå! ^^ Men berättar som sagt mer imorgon, stay tuned :)
 
Natti natti på er ♥
 
Dessa nötter är det jag pratar om.. Ni ser ju bara ;)
 
Hej!
 
Har inte bloggar tidigare på grund av lite personligt strul i livet, inget allvarligt men ibland händer det saker som tar mycket energi ifrån en.
 
Igår hade jag en riktig vilodag, eller ja.. Hade så ont i huvudet att jag var illa tvungen. Senare på kvällen hade jag myskväll med Emelie och tittade på film. Himla skönt!
 
Idag blir också en lugn dag, är fortfarande helt slut i kroppen efter all smärta denna helg. Det tär på en och det tar lite tid att återhämta sig igen.. Men så är det :)
 
Nu ska jag få nått i magen! Puss hajj! ♥
 
Har jag nämnt att jag gillar döskallar..? ;) Till och med en tavla i vardagsrummet med motivet ^^ Haha!
 
Hallå!
 
Jag är fortfarande oerhört sliten, men den allra värsta huvudvärken börjar lätta iallafall.
 
Tänkte iallafall skriva en kort recension om hur jag tycker att hårvårdsserien från Pantene Pro-V har fungerat på mitt hår, nu när jag har använt det ett tag. Efter första användningen skrev jag första recensionen den 28/8, hittas här; http://johannawesterberg.blogg.se/2012/august/pantene-pro-v-forsta-recensionen.html
 
Schampot: Är VÄLDIGT drygt och löddrar mycket, jag behöver använda mindre än hälften så mycket som med andra schampon. Luktar jättegott och fräscht, och doften sitter i i flera dagar. Flaskan är normalstor och lätt att öppna.
 
Balsamet: Även detta väldigt drygt, behövs ytterst lite. Relativt lätt att tvätta ur, med tanke på hur krämigt det är. Luktar jättegott, känns vårdande. Bra flaska med "korken i botten", också lätt att öppna.
 
Inpackningen: Den drygaste inpackning jag någonsin testat! Med allt mitt hår brukar jag behöva använda en halv burk för att verkligen få in allt i håret, här räcker det med samma mängd som jag vanligtvis behöver använda av balsamet! Den är inte lika tjock som inpackningar vanligtvis brukar vara (de jag testat innan), men jag tycker faktiskt detta kändes bättre :) Det känns som att denna verkligen "går in" in håret, inte bara lägger sig utanpå.
 
Värmeskyddande Leave-in Spray: Denna har jag inte använt så jättemycket eftersom jag inte stylar håret med värme så ofta. Tror att man måste använda det oftare och t ex torka håret med hårtork oftare för att märka någon skillnad. Däremot har den även lite "glanseffekt" på håret, vilket jag märke av. Det var inte för mycket så att det såg fejkat ut, utan bara lagom, fint!
Det enda dåliga jag kan säga är att jag inte gillade att sprayen kom i en rak stråle, hade varit bättre om den träffat håret mer "utspritt", om ni förstår hur jag menar..? :P Lättare att få det jämt fördelat då.
 
Effekt på mitt hår av denna serie: Mitt hår blev mindre frissigt, väldigt lent och glansigt (nästan lite för "fint", gillar det lite ruffsigt :P). Men tycker väldigt mycket om serien och kommer nog fortsätta att använda den i framtiden! Ska nog prova dom produkter som är till för tunt och fint hår istället, de ska ge mer volym. De kanske får mer den effekt som jag helst vill ha! :)