Hej på er!

Dagen har varit härligt chill, och har bestått av mysig kvalitetstid med finaste Amanda! Vi gick en promenad på ca 5 km, tjötade massor och bara umgicks <3

Sen åkte vi vidare hem till Emelie och hängde där någon timma tills hon skulle till jobbet. Då åkte vi med en bit på bussen, hoppade sedan av och promenerade sista biten hem ca 1,5 km. Tog även med Emelies hund hem till mig, eftersom hon jobbar natt och vi ändå ska ses imorgon. Så jag kan ju lika gärna passa den stackars kraken! ;)

Så nu ska jag och lille Ville gosa ner oss i soffan och kolla på tv ^^ Ha det gött folk!

Godmorgon!

Jag och Adde har nyss vaknat och gått upp. Skönt med en liten sovmorgon! Idag har jag inga direkta planer. Ska eventuellt träffa Amanda, men har inte pratat med henne ännu. Så vi får se vad som händer :) Annars har jag inget speciellt som jag måste göra.. Tvätta ikväll, och en promenad hade jag tänkt bara. Typ så, ja.

Tid i säng, igår:

Hej på er!

Haha! Ja, som ni ser har jag nu fått hjälp att göra mitt första videoinlägg här på bloggen. Julia har ju stenkoll på läget, och det kan ju vara riktigt kul att ibland kunna titta på en video istället för att bara läsa text.. Lite skönt galet och oseriöst sådär ;)

Vi sitter just nu hemma hos Emelie och tar det lugnt. Mjukiskläderna är på och vi är härligt sega.. Snygga brillor har vi med! ;)