Vi har varit i affären och handlat lite middagsmat, och äntligen fått hämtat ut paketet från Bodystore.com! Visar vad det innehöll sen eller imorgon :)

Nu ska vi laga middag, grillspett a la LCHF! ^^Hej på er!
 
Det har varit en lugn och skön dag, dock jobbar jag fortfarande på det där med att verkligen kunna slappna av när jag vilar. Alla tankar och alla måsten snurrar i huvudet hela tiden, och det får mig att bli stressad. Vilket i sin tur leder till att jag inte vilar ordentligt. Men men, jag vet iallafall om problemet och försöker att bättra mig.
 
Har iallafall försökt vila under dagen :P Har pillat lite här hemma, men annars har jag mest legat på soffan med min nya värmefilt som jag fick av pappa härom veckan. Så himla snällt! Han visste att jag hade haft väldigt ont i ryggen, och tyckte inte att jag skulle behöva sitta på golvet i duschen "som en annan alkis", som han uttryckte det, haha! xD
 
Tur att man har en så omtänksam pappa som granne ^^
 
 
Yeessss! Kolla vad som kom i brevlådan häromdagen!!! Sweden Rock-tischorna! :D Snygga va? ;) Vi fick dom eftersom vi var bland dom 3000 (stämmer det? Minns inte riktigt) första som bokade biljetterna, haha!
 
Längtar som satan till nästa sommar nu!!! ♥