Halloj!

Nu är jag äntligen hemma efter en lång dag på praktiken. Lång, men otroligt rolig! Min dag har nämligen bestått av inte mindre än 3 träningspass :D Medellätt styrka/gympa med diverse redskap (gummiband, pilatesbollar mm), men ändå rejält svettigt. Härligt!

Så idag behöver jag inte åka till gymmet, utan kör min löpning imorgon istället. Och flyttar arm/axel-passet till helgen. Är det förresten någon som redan listat ut inom vilket yrke jag arbetsprövar, och ska utbilda mig? ;) När min praktik är över (nästa vecka) så har jag tänkt att skriva en utvärdering på hur allt har gått, hur jag har mått i kroppen osv. För att själv kunna se tillbaka på min upplevelse sen. Då har jag även tänkt att skriva vilket yrke det gäller :)

Dagens träningspass:

3 st olika styrke/gympa-pass

Godmorgon!

Idag fick jag en liten sovmorgon, klockan ringde 8. Jag ska vara på praktiken kl 10.30, och slutar runt 16. Ett lite längre pass idag, med mycket nya roligheter!

Nu ska jag dricka mitt kaffe i lugn och ro, äta frukost och göra mig iordning :)

Tid i säng, igår:

Maten är färdiglagad, och tvätten hänger på tork. Idag gjorde jag tonfiskröra med ägg, samma röra som jag brukar göra till smörgåstårta. Den är riktigt god! Till det har vi lite blandade grönsaker och avokado. En nyttig måltid med tillräckligt mycket fett för att hålla sig mätt :)

Nu blir det äta och vila! Såhär ser min matlåda inför imorgon ut ^^