.. Och även jag är helt slut! Men vi har haft en fantastiskt grym helg, härliga människor, många skratt och fina minnen <3

Idag har vi varit på Liseberg hela dagen och haft det huuuur bra som helst!!! :D Nu ska jag vila mig, plocka iordning lite här hemma (bombnedslag!) och lägga över bilderna från kameran till datorn. Bjuder på fler mobilbilder från dagen sålänge :)

Godmorgon!

Herregud, vilken dag vi hade igår! Det blev inget Liseberg eftersom det regnade. Istället satt vi kvar hemma hos oss och drack lite längre, sen drog vi och bowlade, och efter det vidare till stan. Det blev käk på John Scott's och sedan vidare till Rockbaren, där vi var resten av kvällen. Vi hade SJUKT KUL!!!

Kameran är full av bilder, men jag hinner inte lägga upp några nu. Vi kör nog på Liseberg idag istället nämligen! :D Jag kommer verkligen att vara helt död efter denna helgen... x) Här kommer några mobilbilder sålänge!

Godmorgon!

Igårkväll hade vi det hur bra som helst! Danne och hans vovve Maja har kommit ända från Skåne för att hälsa på, och vara med och fira min födelsedag i efterskott :) Så igår var vi, även Sara och Emelie, här och hade tacoskväll. Sedan satt vi på balkongen, tjötade, drack och hade jävligt roligt! :D

Nu har jag just vaknat och gått ut med Maja en sväng. Tanken var att vi skulle gå på Liseberg idag, och fortsätta festen här hemma efteråt. Men nu spöregnar det ju, så vi får snacka ihop oss när alla har vaknat om hur planerna för dagen ser ut :)

Jag, igår!